Internship R&R Partners în colaborare cu Asociația NILS Bucharest

Esti student la drept? Dorești să pui în practică ceea ce ai învățat și să faci un internship la o firmă de avocatură?

Atunci aplică în cadrul programului de Practică Juridică organizat de asociația Nils și alege să faci un internship de iarnă la R&R Partners Bucharest.

Abia așteptam să te cunoastem. Și până atunci, spor la cursuri!

Găsești mai multe detalii în următorul link.

 

 

 

Dacă doriți să adresați mai multe întrebări sau aveți nevoie de o consultație juridică, ne puteți contacta la office@rrpb.ro sau accesați site-ul nostru www.rrpb.ro pentru mai multe informații. 

Nu uitați să vă abonați la canalul nostru de YouTube, unde se postează lunar conținut nou și actualizat pe diverse teme de actualitate.


Fii la curent cu ultimele articole de pe blog!

2 Comments

 • Enciu Maria Nicoleta
  Posted January 24, 2023 6:32 pm

  Bună ziua,
  Numele meu este Enciu Maria și vă trimit acest e-mail pentru a vă întreba dacă aveți oportunități de stagiu juridic. Sunt foarte motivată și dedicata stabilirii unei cariere în domeniul juridic. Dacă sunteți interesați să aflați mai multe despre mine sau aveți oportunități de internship potrivite, vă rog să mă contactați cât mai curând posibil. Datele mele de contact sunt atașate mai jos.

  Aștept cu nerăbdare să ne auzim.

  Cu respect,
  Enciu Maria Nicoleta
  Nr telefon: 0737430085

  • R&R Partners Bucharest
   Posted January 25, 2023 1:41 pm

   Buna Maria, te rog sa ne trimiti un CV actualizat si o scurta scrisoare de intentie la office@rrpb.ro, discutam acolo mai departe. Zi frumoasa!

Leave a comment