Alan Dershowitz

Alan Dershowitz este un avocat și academician american, care a fost, de asemenea, profesor la Facultatea de Drept Harvard.

Dershowitz a fost implicat în mai multe cazuri legale, a câștigat 13 din cele 15 cazuri de omor și tentative de omor pe care le-a tratat și a reprezentat o serie de clienți celebri, printre care Donald Trump, Mike Tyson, Patty Hearst și Jim Bakker.

Phil Beck

Phil Beck este recunoscut drept unul dintre cei mai importanți avocați litiganți din Statele Unite. Deși reprezintă în primul rând entități comerciale, a tratat mai multe alte tipuri de cazuri cunoscute.

Unul dintre cele mai cunoscute procese ale sale îl reprezintă Statele Unite vs. Microsoft, unde Phil a reprezentat Statele Unite în faza de remediere a acțiunii antitrust Microsoft.

John Keker

John Keker și-a fondat propria firmă de avocatură împreună cu colegul său de clasă din universitate, Bill Brockett, în 1978. De la acel moment și-a construit o reputație ca fiind unul dintre avocații de top din Statele Unite.

După patru decenii de procese în dosare penale pe temă financiară, cazuri complexe de drept comercial și proprietate intelectuală, cazuri antimonopol și de securitate, o mulțime de oameni cunoscuți apelează la el pentru problemele lor de litigii.

Mary Jo White

Mary Jo White este avocat american, fiind prima și singura femeie care a fost procuror in SUA pentru districtul sudic din New York între 1993 și 2002.

Huffington Post a numit-o „un avocat foarte respectat, care a câștigat cazuri de mare anvergură împotriva mafiei, teroriștilor și fraudatorilor financiari pe parcursul a aproape un deceniu ca avocat al SUA pentru Manhattan”.

John B. Quinn

John B. Quinn a câștigat procese împotriva marilor companii și oamenilor care căutau să obțină sume imense de bani, precum „războiul sfânt” dintre Samsung Electronics Company și Apple Inc.

Quinn a ales mai mult procese din lumea fraudelor, acestea fiind în mare parte despre tehnologie. De-a lungul carierei a reprezentat firme mari precum Samsung și Mattel.

Beceanu Gabriela

                                                                                                             Intern R&R Partners Bucharest


Alte surse:


Fii la curent cu ultimele articole de pe blog!