R&R PARTNERS BUCHAREST

- WE OFFER SOLUTIONS -
Despre Noi

Suntem o firmă de avocatura cu cunoştinţe de specialitate în domeniul juridic si cel antreprenorial, în special în ceea ce priveşte dreptul comercial si legislaţia imigrării. Clienţii noştri sunt atât societăţi internaţionale, cât şi româneşti, dar şi persoane care doresc să îşi înceapă propria afacere sau să găsească soluţii pentru diversele lor probleme juridice.

Scopul nostru principal este de a oferi servicii de înaltă calitate, la preţuri convenabile, înţelegand nevoile clienţilor noştri şi oferindu-le cea mai bună asistenţă juridică pentru proiectele lor. Apreciem transparenţa şi cooperarea, fiind orientaţi mereu către găsirea de soluţii viabile.

Arii de practică

Descoperă cum te putem ajuta astăzi

Problema ta nu este menţionată mai sus? Contactează-ne pentru a afla cum te putem ajuta. În cazul în care speţa ta excede aria noastră de expertiza, te vom redirecţiona către un expert în domeniul indicat.

Cunoaşte echipa

RUXANDRA VISOIU

Ruxandra este avocat senior şi membru al Baroului Bucureşti. Este licenţiată a Facultăţii de Drept din cadrul Universităţii din Bucureşti. Ruxandra are experienţă în domeniul oratoriei, ca fost membru al Clubului Toastmasters International şi este implicată în prezent în proiecte de educaţie juridică pentru start-up-uri şi tineri antreprenori. De asemenea este avocat titular în cadrul Cabinetului de Avocat Ruxandra Vişoiu.

REMUS POPOVICI

Remus este consilier juridic si economist, fiind licenţiat în cadrul Facultăţii de Drept, Universitatea Bucureşti şi al Facultăţii de Relaţii Economice Internaţionale, Academia de Studii Economice din Bucureşti. Remus a urmat cursurile de Master în Drept European, Facultatea de Drept şi a co-facilitat numeroase evenimente de public speaking despre dreptul fiscal şi al afacerilor. Remus este fondator R&R Partners Bucharest LLC.

Portofoliu

Clienţii noştri provin din variate domenii, precum:

CONSTRUCŢII
Design
IT
PR & Marketing
Arte Creative
Educatie
ONG-uri
TRANSPORTURI
Recenzii
Iată ce spun clienții și colaboratorii despre noi:

Soluţii fezabile

Ruxandra şi Remus- cei mai buni avocaţi din Bucureşti, îi recomand din tot sufletul! În calitate de antreprenor, am nevoie de multă răbdare, sfaturi bune, profesionalism şi le-am găsit pe toate la R&R. Mi-au dat multă încredere, claritatea şi securitatea pe care le căutam, antreprenor fiind. De fiecare dată când am dat de o problemă am găsit soluţii fezabile cu mult înainte să ma panichez. Dinamici, foarte profesionişti şi orientaţi către nevoile şi dorinţele clieniţilor – aşa aş descrie R&R!

O echipă fantastică

Recomand R&R Partners, deoarece Ruxandra şi Remus formează o echipă fantastică cu care mi-a făcut mare plăcere să lucrez! Problemele juridice pot fi neplăcute, dar ei au reuşit să le facă să pară mai puţin inspăimântătoare. Când începi un proiect e important să te concentrezi pe dezvoltarea firmei, deci trebuie să ai încredere în asistenţa juridică şi fiscală cu care lucrezi. Am încredere deplină în Ruxandra şi Remus şi acesta e cel mai important aspect.

Abilităţi juridice extraordinare

Am avut oportunitatea de a colabora cu firma de avocatură R&R Partners Bucharest. Se ocupă cu cazurile clienţilor mei polonezi din România, în sfera dreptului comercial şi a procedurilor juridice. Au dat dovadă de mult profesionalism şi de o echipă de încredere cu abilităţi juridice extraordinare. Toate întrebările noastre au primit răspunsuri rapide, iar sfaturile primite în vederea problemelor noastre au fost întotdeauna clare si cuprinzatoare. Au dat dovadă şi de abilităţi de comunicare şi muncă eficienta la nivel internaţional. Recomand din tot sufletul R&R Partners Bucharest.

Adevăraţi profesionişti

Ruxandra & Remus sunt adevăraţi profesionişti, cunosc dreptul foarte bine şi îi recomand călduros. Mai ales având în vedere faptul că am colaborat într-un context profesional cu ei şi pot astfel să îmi exprim părerea. Amândoi sunt pasionaţi, motivaţi şi au răbdarea necesară proiectelor mari si clienţilor. Pot doar să le doresc ce îmi doresc şi mie însămi: noroc şi să arate întotdeauna acelaşi entuziasm pentru munca lor!

De ajutor si susţinere

Au fost fantastici de la început până la sfârşit, întotdeauna de ajutor în orice situaţie şi dornici să răspundă la orice întrebare cât de repede posibil. Colaborarea cu ei a fost o experienţă plăcută şi reconfortantă. Vom apela cu siguranţă la serviicile acestora în viitor şi îi vom recomanda tuturor. Mulţumesc din nou!

Marina Luca - Proprietar Fluency Time, Language Center

Rapizi si eficienţi

Lucrez cu R&R de aproape doi ani şi sunt de departe cei mai rapizi, profesionişti si eficienţi avocaţi pe care i-am angajat în România (sau oriunde altundeva de altfel). S-au descurcat foarte bine şi eficient cu diverse proceduri juridice, cum ar fi re-înregistrarea companiei mele în urma mutării sediului şi mi-au oferit sfaturi de încredere cu privire la numeroase probleme profesionale şi personale, de la protecţia mărcii până la permisul de şedere, contracte de închiriere şi vânzări de proprietate. Voi apela la ei din nou cu siguranţă şi voi continua să îi recomand călduros prietenilor şi colegilor.

Colaborare productivă

Echipa formată din Remus şi Ruxandra este într-adevăr de invidiat, profesionalismul şi căldura prezente în munca lor au adus un plus pentru colaborarea productivă pe care o avem. Dacă ar trebui să-i recomand sumar, în funcţie de experienţa mea profesională, acum mă simt la fel de apropiat de ei ca de medicul de familie. Orice întrebare aş avea, ei au răspunsul corect.

Stiri

SRL sau PFA? – Concurs de Articole

Ce formă de organizare ai dori să aibă afacerea ta, SRL sau un PFA? R&R Partners…

Internship R&R Partners în colaborare cu Asociația NILS

Esti student la drept? Dorești să pui în practică ceea ce ai învățat și să faci…

Înființarea unui ONG în România

Cine poate înființa un ONG? Conform legii române (Ordonanța Guvernului nr.26/2000), un ONG poate fi înființat…

Seminar juridic pentru Tineri Antreprenori 2018

Ruxandra Vișoiu și Remus Popovici au participat în calitate de speakeri pentru modulul de educație juridică…

Contact

[recaptcha]

Ne găsești la:
B-dul. Corneliu Coposu nr. 51, București

Email:
office@rrpb.ro

Numere de Telefon:
+40 751 244 423
+40 746 378 148